Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel yutmak

Rüyada tel yutmak

Rüyada tel yutmak keyifleneceğine ve neşeli olacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada tel yutmak gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada tel yutmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç teli yutmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada alyans yutmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına işarettir.

Rüyada beyaz hap yutmak sırtındaki yükten kurtulacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada deniz kumu yutmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşık yutmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat yutmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada küpe yutmak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments