Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun toplamak

Rüyada kurşun toplamak

Rüyada kurşun toplamak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, işlerin açılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kurşun toplamak gördüyseniz:

  • Bir çok yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kurşun kalem toplamak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun toplamak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, daha kötü günler yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada alnından kurşun yemek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun yemek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tabanca ve kurşun görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına yorulur.

Rüyada kurşundan kurtulmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, hem yıpranacağına işarettir.

Rüyada beynine kurşun yemek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments