Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun kusmak

Rüyada kurşun kusmak

Rüyada kurşun kusmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, hasta ve zor geçireceğine, işlerdeki verimin artacağına delalettir.

Rüyada kurşun kusmak gördüyseniz:

  • Başkalarının değil kendi ihtiyaçlarınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada kurşun kusmak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada kurşun asker görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabanca kurşunu görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, kendini yiyip bitireceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada kurşun yemek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet eder.

Rüyada kurşun altında kalmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başından kurşunla vurulmak işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, eşlerinin kapanacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments