Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunu tutmak

Rüyada kurşunu tutmak

Rüyada kurşunu tutmak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşunu tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kurşunu tutmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada kurşun vurulduğunu görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret eder.

Rüyada tabanca kurşunu görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun toplamak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada silahla kurşun görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kurşun görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kurşun görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sorumluluk alacağına alamet eder.

Rüyada sırtına kurşun yemek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments