Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunlara hedef olmak

Rüyada kurşunlara hedef olmak

Rüyada kurşunlara hedef olmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada kurşunlara hedef olmak gördüyseniz:

  • Evde vakit geçirmeniz sorun çıkatmaya çalışan kişilerden uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada kurşunlara hedef olmak kalbini tekrar hayata açacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, sonunda mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kurşuna hedef olmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet eder.

Rüyada silaha hedef olmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada hedefine ulaşmak el attığı her işten zararla çıkacağına, kızına daima sahip çıkacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hedefe koşmak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada hedef olmak sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada hedefi vuramamak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, çok büyük paralar kazanacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hedefe ulaşmak ağız tadının ve moralin bozulacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments