Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun atıldığını görmek

Rüyada kurşun atıldığını görmek

Rüyada kurşun atıldığını görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, işinin başına geçeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kurşun atıldığını gördüyseniz:

  • Beklenilmedik bir kaynaktan gelecek şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada kurşun atıldığını görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine kurşun atıldığını görmek aksiliklerin yaşanacağına, üzgün ve karamsar olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyasete atılmak koltuğunun yükseleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yataktan atılmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, helal lokma yiyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın üstüne atıldığını görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, dertlerine derman bulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet eder.

Rüyada eşyalarının atıldığını görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumruk atıldığını görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, makbul olmayan işler yapacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada hapishaneye atılmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments