Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yataktan atılmak

Rüyada yataktan atılmak

Rüyada yataktan atılmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, eşlerin boşanacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ilerleyemeyeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yataktan atılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren fırsatlar imajınızı güçlendirmenize yardım edebilir.

Rüyada yataktan atılmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada üzerine yılan atıldığını görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına işarettir.

Rüyada birinin kuyuya atıldığını görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun atıldığını görmek yeni işlerin geleceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafasına dikiş atıldığını görmek birikim yapılacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada dikiş atıldığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına delalet eder.

Rüyada kendine iftira atıldığını görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapishaneye atılmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments