Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneye atılmak

Rüyada hapishaneye atılmak

Rüyada hapishaneye atılmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye atılmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, dikkat edin.

Rüyada hapishaneye atılmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada hapishaneden birinin çıktığını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada akrabasını hapishanede görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, iyiliğe kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada hapishanede görmek mallarının artacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hapishane kapısı görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, ortaklı işlere girileceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishane koğuşu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneden kaçmaya çalışmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishanedeki birini görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments