Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyalarının atıldığını görmek

Rüyada eşyalarının atıldığını görmek

Rüyada eşyalarının atıldığını görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşyalarının atıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle tanışmanız olasıdır.

Rüyada eşyalarının atıldığını görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasına dikiş atıldığını görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işarettir.

Rüyada birinin ateşe atıldığını görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada top atıldığını görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada işinden atılmak işlerin düzeleceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına inanılır.

Rüyada kıyafetlerinin atıldığını görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada hapishaneye atılmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada silah atıldığını görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments