Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mantosunu giymek

Rüyada başkasının mantosunu giymek

Rüyada başkasının mantosunu giymek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının mantosunu giymek gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada mavi manto giymek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına alamet eder.

Rüyada kürk manto giymek kişinin sıkıntılarından arınacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada deri manto giymek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, ihanete uğrayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun manto giymek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Rüyada kürklü manto giymek iş hayatında sorun yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah manto giydiğini görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah kürk manto giymek eline hayırlı kazançların geçeceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalettir.

Rüyada kirmizi manto giymek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments