Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri manto giymek

Rüyada deri manto giymek

Rüyada deri manto giymek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, eşlerin ayrılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deri manto giymek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altına almaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada deri manto giymek verdiği emeklerin heba olacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, hem de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada manto giymek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada dar manto giymek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, işlerinin çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada kürk manto giymek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mantosunu giymek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kürk manto giymek yağmur yağmamasına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah manto giydiğini görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Rüyada mor manto giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, arif kimselerden sayılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments