Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürklü manto giymek

Rüyada kürklü manto giymek

Rüyada kürklü manto giymek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kürklü manto giymek gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Rüyada kürk manto giymek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada kürklü manto giymek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah kürk manto giymek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi manto giymek iyi şartlarda yaşayacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kürk giymek gönlünce bir hayata kavuşacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada vizon kürk giymek kredi çekileceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasının mantosunu giymek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürk yelek giymek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments