Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor manto giymek

Rüyada mor manto giymek

Rüyada mor manto giymek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunların çözüleceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada mor manto giymek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya veya maceraya gereğinden fazla enerji harcamış olabilirsiniz.

Rüyada mor manto giymek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işarettir.

Rüyada mor manto görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deri manto giymek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kürk manto giymek çok yoğun çalışacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirmizi manto giymek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeni manto giymek iş hayatında saygı göreceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi manto giymek haksızlıklara uğranılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kürk manto giymek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments