Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürekle adam dövmek

Rüyada kürekle adam dövmek

Rüyada kürekle adam dövmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kürekle adam dövmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklar, anlaşmalar veya akıl sağlığı vurgulanıyor.

Rüyada kürekle adam dövmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, muradın olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına alamet eder.

Rüyada birini kürekle dövmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet eder.

Rüyada kum ve kürek görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, evlatlarından memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada süpürge ve kürek görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet eder.

Rüyada fırın küreği görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada süpürge kürek görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına delalet eder.

Rüyada toprağı kürekle atmak çok hayırlı şeylere imza atacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, hasta ve zor geçireceğine inanılır.

Rüyada kürekle toprak bellemek iş ve mekan değiştireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments