Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum ve kürek görmek

Rüyada kum ve kürek görmek

Rüyada kum ve kürek görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kum ve kürek gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamamalısınız.

Rüyada kum ve kürek görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürekle kum atmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada naylon kürek görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada süpürge ve kürek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürekle çamur atmak dinde tartışmaya, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada inşaat küreği görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada plastik kürek görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağı kürekle atmak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments