Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat küreği görmek

Rüyada inşaat küreği görmek

Rüyada inşaat küreği görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sağlığının da yerine geleceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada inşaat küreği gördüyseniz:

  • Kendinizi hazır tutmalısınız.

Rüyada inşaat küreği görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Rüyada yılanı kürekle öldürmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada kayığa binip kürek çekmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, şaşkın olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kürek görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kürekle yılan öldürmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine inanılır.

Rüyada nehirde kürek çekmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada demir kürek görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, güçten düşeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına inanılır.

Rüyada elinde kürek görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments