Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teknede kürek çekmek

Rüyada teknede kürek çekmek

Rüyada teknede kürek çekmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada teknede kürek çekmek gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Rüyada teknede kürek çekmek zor zamanlar geçireceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada nehirde kürek çekmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada sandalda kürek çekmek kazancının da azalacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada denizde kürek çekmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada gemide kürek çekmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada suda kürek çekmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayıkta kürek çekmek atılan adımların başarıya çıkacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayığa binip kürek çekmek çok başarılı olunacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments