Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürek çektiğini görmek

Rüyada kürek çektiğini görmek

Rüyada kürek çektiğini görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, başarının düşeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına işaret eder.

Rüyada kürek çektiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların detaylı değerlendirmesini yapabilir, en ufak nüansı dahi kaçırmama çabasında olabilirsiniz.

Rüyada kürek çektiğini görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kürekle adam dövmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine işaret eder.

Rüyada sandalla kürek çekmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, böylece hayatından memnun olacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kürek görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kürekle kar temizlemek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada ekmek küreği görmek zararların telafi edileceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulur.

Rüyada bel küreği görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sandal kürek çekmek insanlar tarafından tanınacağına, büyük mutluluk duyulacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments