Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sapsız kürek görmek

Rüyada sapsız kürek görmek

Rüyada sapsız kürek görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, huzursuzlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sapsız kürek gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kürek sapı görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, başına uğursuz olayların geleceğine işaret eder.

Rüyada sapsız kürek görmek memur ise terfi edeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada kum ve kürek görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Rüyada sandalda kürek çekmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayık küreği görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada demir kürek görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına alamet eder.

Rüyada kürekle toprak bellemek büyük başarılara imza atılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına delalet eder.

Rüyada kürekle kar atmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments