Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalda kürek çekmek

Rüyada sandalda kürek çekmek

Rüyada sandalda kürek çekmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandalda kürek çekmek gördüyseniz:

  • Şiddetle önem arz eden özel bir konu netlik kazanabilir.

Rüyada sandal kürek çekmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, örnek insan olacağına yorulur.

Rüyada sandalda kürek çekmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada sandalla kürek çekmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yeni bir hayat kuracağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına yorulur.

Rüyada sandal küreği görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine delalettir.

Rüyada sandal çekmek maddi açıdan rahat edileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet eder.

Rüyada kayığa binip kürek çekmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, malının artacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde kürek çekmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalettir.

Rüyada teknede kürek çekmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments