Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş kor görmek

Rüyada ateş kor görmek

Rüyada ateş kor görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, saygınlığına leke sürüleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kendi patronu olacağına işaret eder.

Rüyada ateş kor gördüyseniz:

  • Sizi farklı yerlere davet eden kişiler olabilir.Ufak yolculuklar veya ortam değişiklikleri kendinizi yenilemenizi, imajınızı değiştirmenizi veya kafanızı boşaltmanızı sağlayabilir.

Rüyada kor ateşi görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya inanılır.

Rüyada kor ateş tutmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ateş kor görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kor ateş yakmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada sobada kor ateş görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada kor ateşe basmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kor ateşi söndürmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments