Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkmadan kaçmak

Rüyada korkmadan kaçmak

Rüyada korkmadan kaçmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada korkmadan kaçmak gördüyseniz:

  • İçgüdülerinizin sesini dinleyin.

Rüyada korkarak birilerinden kaçmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada korktuğun birinden kaçmak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinden korkarak kaçmak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada korkarak kaçmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada korkmadan kaçmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun korktuğunu görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, zor durumların biteceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada korktuğunu görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments