Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kor görmek

Rüyada kırmızı kor görmek

Rüyada kırmızı kor görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayat boyu çok sevileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kor gördüyseniz:

  • Doğru seçimler yapmanız gereken zamanlar.

Rüyada kırmızı kor görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kor olmuş ateş görmek işlerinin baltalanacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada bir şeyden korktuğunu görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkarak salavat getirmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sıhhat ve huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada denizde korkarak yüzmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kor demir görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada yükseklikten korktuğunu görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkarak yüzmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, gururlandıracak işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments