Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi korumak

Rüyada bir şeyi korumak

Rüyada bir şeyi korumak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hoşluk içinde olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyi korumak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada bir şeyi korumak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada köpeği koruduğunu görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanını korumak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi korumak kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu korumak bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir erkeği korumak evlatlarının hayırlı olacağına, daha rahat bir nefes alacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sizi koruduğunu görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada birini köpekten korumak Allah’ın kendisinden yana olacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments