Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı ezmek

Rüyada kuranı ezmek

Rüyada kuranı ezmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı ezmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Rüyada kuranı ezmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kuran ezmek yeni bir iş bulacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada köpeği ezmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yılan ezdiğini görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Rüyada ayağıyla fare ezmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk ezmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan görüp başını ezmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla birine ezmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments