Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeği ezmek

Rüyada köpeği ezmek

Rüyada köpeği ezmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına delalet eder.

Rüyada köpeği ezmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya harcamalarınızda yapacağınız değişiklikler alışılmadık yollarla, ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada köpeğin kafasını ezmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada köpeği araba ezdiğini görmek başarıların çoğalacağına, maddi zarar edeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek ezmek kısmetinin kapanacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada köpeği ezmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada arabayla köpek ezdiğini görmek psikolojik olarak düzeleceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalettir.

Rüyada arabayla köpek ezmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru köpek ezmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin başını ezmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments