Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran ezmek

Rüyada kuran ezmek

Rüyada kuran ezmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran ezmek gördüyseniz:

  • Farklı ilişkiler, maddi ya da yaratıcılık gerektiren konular farklı bir yön ön plana çıkartılacaksa bunun önüne geçmemelisiniz.

Rüyada kuran ezmek insanlarla arasının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı ezmek işlerinin bu sayede açılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada fare kafası ezmek çok büyük bir acı duyacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Rüyada timsah ezmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı ezdiğini görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada incir ezmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mezar ezmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada köpek ezmek kısmetsizlik yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments