Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker nöbeti görmek

Rüyada asker nöbeti görmek

Rüyada asker nöbeti görmek eline haram para geçeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına yorulur.

Rüyada asker nöbeti gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada nöbetçi asker görmek ortaklıkların bozulacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, ruhsal olarak etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada nöbette uyuyan asker görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker olup nöbet tutmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işarettir.

Rüyada nöbet tutan asker görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker nöbet tutmak işlerin canlanacağına, hatalarını fark edeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker nöbeti görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada askerde nöbet tutmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments