Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi asker olarak görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi asker olarak görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi asker olarak görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, büyük başarılara kazanılacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi asker olarak gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğin kişinin askere gittiğini görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, insanlara olan güvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi asker olarak görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi asker görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi asker görmek hayattan daha zevk alacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada askerde olan kişiyi görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada askere giden kişiyi görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini askere yollamak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini askerde görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, makam edineceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments