Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gitmiş birini görmek

Rüyada askere gitmiş birini görmek

Rüyada askere gitmiş birini görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ailenin büyüyeceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere gitmiş birini gördüyseniz:

  • Yoksa bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada askerlikten terhis olmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada helikopterde asker görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada eğitim yapan asker görmek maddi gücünün artacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Rüyada asker komutan görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, doktordan doktora koşturacağına, yaşama dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker mezarı görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker çatışması görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, anne baba duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeniden askerlik yapmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada kocanın askere gittiğini görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, içine kapanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments