Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ezmek

Rüyada köpek ezmek

Rüyada köpek ezmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, her daim temkinli olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kalp kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek ezmek gördüyseniz:

  • Başta iş ilişkilerinizi çok iyi yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada arabayla köpek ezdiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına tabir olunur.

Rüyada köpeği araba ezdiğini görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, küskünlük yaşanacağına inanılır.

Rüyada köpek ezdiğini görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru köpek ezmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeği ezmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada köpek ezmek evde dinlenmek zorunda olacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla köpek ezmek gelmek istediği noktalara geleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin başını ezmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments