Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran çiğnemek

Rüyada kuran çiğnemek

Rüyada kuran çiğnemek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kuran çiğnemek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da çevrenizi genişletmeniz kendinizi güvende hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada kuran çiğnemek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, işlerinin tutacağına delalettir.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek şöhret ve hayır getireceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet eder.

Rüyada çamur çiğnemek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlık içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada böcek çiğnemek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada kum çiğnemek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan çiğnemek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ot çiğnemek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, işinin ehli olacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments