Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur çiğnemek

Rüyada çamur çiğnemek

Rüyada çamur çiğnemek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada çamur çiğnemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda farklı yaklaşımlar içerisine girebilir, yeni bakış açıları geliştirebilir, yepyeni başlangıçlar yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada çamur çiğnemek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada hap çiğnemek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada mezar çiğnemek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işaret eder.

Rüyada tütün çiğnemek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan çiğnemek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, yazgısının güzelleşeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırt çiğnemek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, makamının tehlikeye gireceğine, depresyona gireceğine alamet eder.

Rüyada ot çiğnemek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ölü eti çiğnemek kişinin isteklerine nail olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments