Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum çiğnemek

Rüyada kum çiğnemek

Rüyada kum çiğnemek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, rahat bir hayatı olacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum çiğnemek gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Rüyada kum çiğnemek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada ot çiğnemek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ölü eti çiğnemek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada sabun çiğnemek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran çiğnemek neşeleneceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş çiğnemek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments