Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı arazi görmek

Rüyada taşlı arazi görmek

Rüyada taşlı arazi görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, başka işler deneyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı arazi gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Rüyada taşlı arazi görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada arazi satın almak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Rüyada boş yeşil arazi görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada arsa arazi görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada arazi sulamak yolculuğa çıkmaya, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarla arazi görmek can derdine düşeceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçsuz bucaksız arazi görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekili arazi görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments