Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker koğuşu görmek

Rüyada asker koğuşu görmek

Rüyada asker koğuşu görmek maddi zararlara uğrayacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, sonradan da çok üzüleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker koğuşu gördüyseniz:

  • Belli konularda bağlayıcı sözler vermeye veya önemli jestler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Rüyada asker koğuşu görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri koğuş görmek kazancın gittikçe azalacağına, iyi huylar edineceğine, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koğuşa girmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yaşama dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevi koğuşu görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada hapishane koğuşu görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerin düşeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olmak ve savaşmak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalettir.

Rüyada askerde silahını kaybetmek daha rahat para kazanacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rütbesinin yükseleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments