Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevi koğuşu görmek

Rüyada cezaevi koğuşu görmek

Rüyada cezaevi koğuşu görmek parasının ve malının artacağına, rahatının da yerine geleceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kızına daima sahip çıkacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Rüyada cezaevi koğuşu gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren konular yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Rüyada cezaevi koğuşu görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, gelirinin de artmayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine inanılır.

Rüyada hapishane koğuşu görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada asker koğuşu görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada koğuşa girmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri koğuş görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin cezaevinden çıktığını görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada cezaevi arkadaşını görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments