Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koğuşa girmek

Rüyada koğuşa girmek

Rüyada koğuşa girmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada koğuşa girmek gördüyseniz:

  • Ya da vadesi gelmemesine rağmen bir arkadaşınız sıkıştım diyerek sizden alacağını isteyebilir.

Rüyada koğuşa girmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada cezaevi koğuşu görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker koğuşu görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kısmetlerinin açılacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada askeri koğuş görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada hapishane koğuşu görmek kendisini çok yıpratacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada test sınavına girmek küfürlü söze, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle camiye girmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorganın altına girmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments