Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri koğuş görmek

Rüyada askeri koğuş görmek

Rüyada askeri koğuş görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet eder.

Rüyada askeri koğuş gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir konu çözüm bekliyor olabilir.

Rüyada askeri koğuş görmek tövbe etmeden vefata, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine işaret eder.

Rüyada koğuşa girmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine inanılır.

Rüyada cezaevi koğuşu görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, bereketinin artacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishane koğuşu görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada asker koğuşu görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada askeri öğrenci olduğunu görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına yorulur.

Rüyada askeri personel görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada askerin kaçtığını görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments