Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın küpe takmak

Rüyada altın küpe takmak

Rüyada altın küpe takmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada altın küpe takmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Rüyada kulağa altın küpe takmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, çok zor duruma düşüleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kulağına altın küpe takmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, güzel haberler alınacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada altın küpe takmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine alamet etmektedir.

Rüyada birine altın küpe takmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına tabir olunur.

Rüyada altın küpe yüzük takmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakut küpe takmak başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada geline küpe takmak bolluk ve bereket içinde olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, yanlış bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments