Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağına küpe takmak

Rüyada kulağına küpe takmak

Rüyada kulağına küpe takmak yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağına küpe takmak gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tek kulağa küpe takmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kulağına küpe takmak ticaretinin de hızlanacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye inanılır.

Rüyada kulağa küpe takmak bunalımlı günler geçirileceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada kulağına altın küpe takmak mutluluğunun artacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada kulağına küpe takmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments