Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağa küpe takmak

Rüyada kulağa küpe takmak

Rüyada kulağa küpe takmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, hayatını yoluna koymaya delalet eder.

Rüyada kulağa küpe takmak gördüyseniz:

  • Destek olmak isteyen kişilere izin vermenizde fayda var.

Rüyada kulağa küpe takmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek kulağa küpe takmak hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Rüyada kulağına küpe takmak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, karlı çıkacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada kulağa altın küpe takmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kulağına küpe takmak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalettir.

Rüyada birinin kulağına küpe takmak kudret sahibi olacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments