Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta gürmek

Rüyada yumurta gürmek

Rüyada yumurta gürmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta gürmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni yöntemler geliştirebilir, yeni araçlar kullanmayı öğrenebilir, teni sözleşmelere imzalar atabilirsiniz.

Rüyada yumurta gürmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gür ses duymak zor zamanların biteceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işarettir.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çeşitleneceğine tabir olunur.

Rüyada gürücü görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, mutluluğunun büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gür kirpik görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada saçının gürleştiğini görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, aradığı aşkı bulacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçının gür olduğunu görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments