Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını yutmak

Rüyada saçını yutmak

Rüyada saçını yutmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını yutmak gördüyseniz:

  • Her şeye karşı uyumlusunuz.

Rüyada kadın saçı yutmak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, başarı için fırsatların artacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada saç kılı yutmak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalettir.

Rüyada saç yutmak keyifli hale geleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalettir.

Rüyada saç yumağı yutmak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine tabir olunur.

Rüyada saç teli yutmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını yutmak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına inanılır.

Rüyada beyaz hap yutmak dertlerin ve sorunların biteceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada çamur yutmak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, zahmet veren işlerin artacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments