Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balık yutmak

Rüyada büyük balık yutmak

Rüyada büyük balık yutmak kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada büyük balık yutmak gördüyseniz:

  • Olayları buna göre değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada büyük balık yutmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık yutmak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir balık yemek işlerinin hep yolunda gideceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada pişmiş büyük balık yemek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada balık büyük görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde büyük balık yakalamak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük bir balık görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına delalet eder.

Rüyada büyük beyaz balık görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments