Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe taşı görmek

Rüyada küpe taşı görmek

Rüyada küpe taşı görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küpe taşı gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada küpe taşı görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına yorulur.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kırmızı taşlı küpe görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada mor taşlı küpe görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, tövbelerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek yokluğa düşeceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada beyaz taşlı küpe görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada siyah taşlı küpe görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşlı küpe almak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments