Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü kaleci görmek

Rüyada ünlü kaleci görmek

Rüyada ünlü kaleci görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına yorulur.

Rüyada ünlü kaleci gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz veya iş birliğiniz yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada ünlü kaleci görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına delalettir.

Rüyada kale merdiveni görmek birikim yapacağına, gözyaşının kuruyacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında kale görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada kaleci olmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kazancının düşeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kaleyi savunmak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada deniz içinde kale görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaleye top atmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kalebodur görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments