Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumar kağıdı görmek

Rüyada kumar kağıdı görmek

Rüyada kumar kağıdı görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumar kağıdı gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Rüyada kumar kağıdı görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, zarar göreceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kumar oynadığını görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, başarının düşeceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumardan para kazanmak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sağlıklı bir kişi olmaya işarettir.

Rüyada kumar kazanmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumar oynayan görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kumarda para kaybetmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumarda kazanmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments