Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma isim yazmak

Rüyada kuma isim yazmak

Rüyada kuma isim yazmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kötü sözler duyacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuma isim yazmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar, fikirler ya da talepler bazı kişiler için radikal değişiklik anlamına geliyorsa düşünce ya da fikirlerinizin gerçekçi olup olmadığını sorgulamanızda fayda var.

Rüyada kuma isim yazmak maddi gücünün eksileceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine inanılır.

Rüyada kuma yazı yazmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde kuma gömülmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet eder.

Rüyada kuma gitmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Rüyada birine kuma gitmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kuma saplanmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments