Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma gitmek

Rüyada kuma gitmek

Rüyada kuma gitmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, başarıyla geleceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada kuma gitmek gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada birine kuma gitmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuma gitmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kuma gittiğini görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde kuma gömülmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada kuma oturmak bir toplulukla beraber hareket edileceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Rüyada kuma bulanmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kuma basmak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments